Page 3 of 11 FirstFirst 123456 ... LastLast
Showing results 41 to 60 of 212
  1. #41
    Dark T-Rex's Avatar
    Join Date
    2009,June 9th
    Location
    In a forest I guess
    Posts
    1,061

    Default

    A little suggestion for the farm finder here


    Could it be possible to arrange that it selects a number of farms, instead of farms within a certain range?

    One example could be a village that is quite alone in its area - that village may have to farm several hours away, when there might be enough farms within 1-2 hours.

    The same goes for tight cluster villages, with lots of barbs around - it could be handy that a village was only assigned to a few barbs, rather than having to travel a million squares to find some of the farms, when a smaller number of farms close by was enough.


    Dunno if the idea works, or are worth working on though
    Spoiler:

    Avy Designer: Buzaaka © 2010

  2. #42

    Default

    can we have it incorperate other players (ie tribe members so it does not farm barbs/players within a small radius of that player?)

    is there anyway to reduce the lag, it takes about 3-4 seconds for my cords and troops numbers to loas when i use the 'one script'
    Quote Originally Posted by Morthy View Post
    I am sick of the shit you're posting on these forums and will not tolerate it any further.

  3. #43

    Default

    Just take the coords out and put them in a a script that doesnt lag..
    Quote Originally Posted by Andrew Done View Post
    MM is clearly better than Apoc-D individually and Apoc as a whole.

  4. #44
    File Not Found's Avatar
    Join Date
    2009,June 3rd
    Location
    United as one, divided by zero
    Posts
    2,428

    Default

    Quote Originally Posted by s1234567890m View Post
    can we have it incorperate other players (ie tribe members so it does not farm barbs/players within a small radius of that player?)

    is there anyway to reduce the lag, it takes about 3-4 seconds for my cords and troops numbers to loas when i use the 'one script'

    The cause of lag is not something you can fix when using a tool like one script.

    The script on your quickbar has to access the zomgtw server, which must then perform database queries, and then respond to you. Depending on the number of people actively using the server that zomgtw uses at the time, will heavily impact the level of lag you suffer.

    As swordnuke has stated however, if you want to be able to do anything about it, you should get individual scripts for your villages (so you can see the coord list), and then ask a scripter (by mail) to combine the scripts, which you should then run as a browser bookmark.
    Sig by Rake ... Punish the innocent, reward the guilty.

  5. #45
    lajoo's Avatar
    Join Date
    2008,July 13th
    Location
    I don't live.
    Posts
    1,682

    Default

    I have a question about the farming script,where does the info on where you are in the list gets saved?cookies?

    i'm asking this as i'm using it regularly and i have a coplayer.
    tnx,the script is awesome
    Spoiler:

  6. #46
    master hades's Avatar
    Join Date
    2009,March 20th
    Location
    The middle of nowhere
    Posts
    299

    Default

    When will W49 Farm Finder work?
    http://i357.photobucket.com/albums/oo12/Rukoh/Dylansig120copy.jpg

  7. #47

    Default

    Quote Originally Posted by master hades View Post
    When will W49 Farm Finder work?
    It's already been working.

    http://zomgtw.net/en/49/farmfinder/player.php?


    www.zomgtw.net - farmfinder, player/tribe achievements & other stuff

  8. #48

    Default

    Quote Originally Posted by File Not Found View Post
    The cause of lag is not something you can fix when using a tool like one script.

    The script on your quickbar has to access the zomgtw server, which must then perform database queries, and then respond to you. Depending on the number of people actively using the server that zomgtw uses at the time, will heavily impact the level of lag you suffer.

    As swordnuke has stated however, if you want to be able to do anything about it, you should get individual scripts for your villages (so you can see the coord list), and then ask a scripter (by mail) to combine the scripts, which you should then run as a browser bookmark.
    It could be his local connection also. The queries literally take a couple ms each. The server we use can easily handle all the queries for the number of users we currently have on the site.


    Quote Originally Posted by s1234567890m View Post
    can we have it incorperate other players (ie tribe members so it does not farm barbs/players within a small radius of that player?)

    is there anyway to reduce the lag, it takes about 3-4 seconds for my cords and troops numbers to loas when i use the 'one script'
    Also, to add more players from your tribe you would need to add them when you first click the farmfinder tool. You should see a little button that says "Add Player." ;) Then if you wanted to use straight js scripts that don't require you to contact our server, simply select the "Script" option, instead of the "One Script" option. Though a bit more time consuming to setup, there should be no lag whatsoever using this method.
    Last edited by TubGirlsFather : 2010,June 23rd at 18:44 Reason: Added another quote to clarify instructions.

    www.zomgtw.net - farmfinder, player/tribe achievements & other stuff

  9. #49
    Stotty2009's Avatar
    Join Date
    2009,August 5th
    Location
    England
    Posts
    963

    Default

    This doesn't appear to be working now with the new update...
    Any suggestions?
    All Approved Scripts

    Co-Duke of W37 Winners. 1ns4n3

  10. #50

    Default

    reget the script, it works again for me
    Quote Originally Posted by Morthy View Post
    I am sick of the shit you're posting on these forums and will not tolerate it any further.

  11. #51
    blocked
    Join Date
    2009,January 22nd
    Posts
    1,141

    Default s

    Sorry for the bump. Is it possible that in "ZomgTW" when the villages are listed in "Farm Finder" they could be placed in BB code format, this would help as i place these villages in notebook.

    EDIT: I just realised, when you put in the radius? Does it go as a circle cos if i put in 15 radius then it goes outside my 15x15.
    Last edited by Soft Stuff : 2010,July 24th at 05:01

  12. #52

    Default

    Quote Originally Posted by Soft Stuff View Post
    Sorry for the bump. Is it possible that in "ZomgTW" when the villages are listed in "Farm Finder" they could be placed in BB code format, this would help as i place these villages in notebook.

    EDIT: I just realised, when you put in the radius? Does it go as a circle cos if i put in 15 radius then it goes outside my 15x15.
    We don't offer a BB-Code output at the moment because it's probably the most inefficient way to farm. Since you have premium you should try something like the either the "Script" or "One Script" output.

    A radius is half of a circle ;) If you don't want to farm outside your 15x15 you would need to set a radius of 7... But then again you would be missing a lot of villages in your 15x15. I usually set a radius far higher than I will ever actually reach and just scout out to wherever I feel like stopping.

    www.zomgtw.net - farmfinder, player/tribe achievements & other stuff

  13. #53

    Default

    Hey everybody, I just wanted to let you know that the backtiming scripts for W51 do NOT work properly atm, we are looking into it right now. Every other world appears to be working properly though.

    SUMMARY: DO NOT USE WORLD 51 BACKTIME CALCULATOR ON ZOMGTW.NET

    I'll post again when it's fixed.

    Thanks, and sorry for any inconveniences this may have caused.

    www.zomgtw.net - farmfinder, player/tribe achievements & other stuff

  14. #54

    Community manager
    Morthy's Avatar
    Join Date
    2006,July 5th
    Location
    Hamburg, Germany
    Posts
    5,512

    Default

    Quote Originally Posted by TubGirlsFather View Post
    Hey everybody, I just wanted to let you know that the backtiming scripts for W51 do NOT work properly atm, we are looking into it right now. Every other world appears to be working properly though.

    SUMMARY: DO NOT USE WORLD 51 BACKTIME CALCULATOR ON ZOMGTW.NET

    I'll post again when it's fixed.

    Thanks, and sorry for any inconveniences this may have caused.
    Is it fixed now (I changed something)?

  15. #55

    Default

    is there a possibility to add w19 from .nl to the .nl page? would be nice if this can be updated
    http://img.photobucket.com/albums/v303/01TegGS/Blaziken.jpg

  16. #56

    Default

    I have a problem with creating new permalinks - the building levels are saved properly but it shows 20 troops in all fields.

    Does anyone else have the same problem?

  17. #57
    ProGamer2010's Avatar
    Join Date
    2007,May 28th
    Location
    Philippines
    Posts
    690

    Default

    Very nice site and Scripts although I would preferred the "One Script" to automatically filter Troops that is required for each barb/bonus village that has been farmed by the use of the "One Script" when is has done its Cycle of the farms to automatically Fill-in Troops that is more or less the exact amount of resources to be hauled so we can farm efficiently. Also the ability to add barb/bonus coordinates in-case you have a clustered villages in one Area so the Farming Process could be distributed accordingly.

  18. #58
    blocked
    Join Date
    2008,September 30th
    Location
    Your Sweet Dreams and Nightmares
    Posts
    2,012

    Default

    Quote Originally Posted by Blo0DAngel View Post
    It does not enter any troops for meh :S

    i used last row to enter 50 lc to each village as farming troop.

    script enters 0 in all places , even lc one, I use opera 10.10 if that is of any use to you.

    I am having this same issue on the one script world 51. It does not put any troops in. I have tried like 10 times to get it to work but I am having no luck.

    It has always worked perfect before.

  19. #59

    Default

    Quote Originally Posted by Morthy View Post
    Is it fixed now (I changed something)?
    Ah yes, it is fixed now. Thanks!

    sooooo everybody it is now OK to use the backtimer for W51! lol

    www.zomgtw.net - farmfinder, player/tribe achievements & other stuff

  20. #60

    Default

    I have a bit of a suggestion for zomgtw...

    I still use zomtw all the time to farm on new worlds. I think I used the 'all in one' script heavily when farming on w50 until I had 5 or 6 villages. After that stage I incorporated bookmarking more and more.

    I have been experimenting with using the new villages notebooks to farm. It takes a lot longer than regular bookmark farming but there is a lot more versatility in it.

    I was wondering if it would be possible to include a 'village notebook' output in the zomgtw farmfinder?

    Quite simply, I have been going to each of my villages, getting the coords of the 10 closest barbs and putting them in bbcodes in my village notebook. Ready to farm away.

    Is this something that would be possible to implement in zomgtw so that it automatically gives a bbcoded coord output for each individual village ready to go?
    http://forum.tribalwars.net/image.php?type=sigpic&userid=67788&dateline=124748  5247

Page 3 of 11 FirstFirst 123456 ... LastLast

Posting Rules

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •