Showing results 1 to 13 of 13

Thread: Farm Assistant

  1. #1
    -Frisky-'s Avatar
    Join Date
    2011,July 26th
    Location
    England/Sheffield UK
    Posts
    24

    Default Farm Assistant

    Do i need to purchase an account manager before i buy the farm assistant?

    Just want to make sure before i start buying stuff i don't usually use.

  2. #2

    Join Date
    2011,February 5th
    Location
    england
    Posts
    352

    Default

    Quote Originally Posted by -Frisky- View Post
    Do i need to purchase an account manager before i buy the farm assistant?

    Just want to make sure before i start buying stuff i don't usually use.
    The farm assistant is part of account manager. They have it available for purchase separately (i think). But it may require premium to use.

    So no i don't think you need to purchase account manager before you buy the farm assistant.

    I am not 100% sure though.

  3. #3
    -Frisky-'s Avatar
    Join Date
    2011,July 26th
    Location
    England/Sheffield UK
    Posts
    24

    Default

    Yes i know i have to have premium which i have.

    I just want to know if i can buy Farm assistant separate from account manager. before i buy it.

  4. #4

    Join Date
    2011,February 5th
    Location
    england
    Posts
    352

    Default

    Quote Originally Posted by -Frisky- View Post
    Yes i know i have to have premium which i have.

    I just want to know if i can buy Farm assistant separate from account manager. before i buy it.
    Farm assistant is in account manager (if you buy account manager you also get farm assistant and the other features). However they have made it available for separate purchase with the new updates... so yes i think you can (as i said in last post i am not 100% sure).

  5. #5
    -Frisky-'s Avatar
    Join Date
    2011,July 26th
    Location
    England/Sheffield UK
    Posts
    24

    Default

    Okaay thanks for the help.

  6. #6

    Default

    I have not purchased the account manager but have the farm assistant. I purchased the premium and then after I had enough village points the farm assistant is open for 30 premium points per 30 days. Its cool if your just farming barb villages.

  7. #7

    Default

    Why would you want it? You can do whatever it can do, with your quick bar ! It's just TW's way of making extra money! Farm assistant in my own eyes, is the worst idea they have come up with...

  8. #8

    Join Date
    2011,February 5th
    Location
    england
    Posts
    352

    Default

    Quote Originally Posted by 05rhardy View Post
    Why would you want it? You can do whatever it can do, with your quick bar ! It's just TW's way of making extra money! Farm assistant in my own eyes, is the worst idea they have come up with...
    It saves time! I think account manager and farm assistant is a brilliant idea! If you want to spend forever farming you can. But making things a good amount quicker is worth 30 premium points. and the features of account manager is worth 200 premium points (or et least thats what i think)

  9. #9

    Default

    Quote Originally Posted by rob 73 73 View Post
    It saves time! I think account manager and farm assistant is a brilliant idea! If you want to spend forever farming you can. But making things a good amount quicker is worth 30 premium points. and the features of account manager is worth 200 premium points (or et least thats what i think)
    Fulleh untrue,. I just sent out over 50 farming attacks in under 2 minutes, Literally. All you need is your Quick bar!

    Tribalwars are seriously making things unfair for other people, and are soon going to ruin it... Plus, with tribalwars, you have PLENTY of time! Though I admit, some people have limited time indeed, but its still a waste of money - Almost a scam

    EDIT: Everyone is entitled to their own oppinions, Im not saying anyone is wrong btw!

  10. #10

    Default

    Quote Originally Posted by 05rhardy View Post
    Fulleh untrue,. I just sent out over 50 farming attacks in under 2 minutes, Literally. All you need is your Quick bar!

    Tribalwars are seriously making things unfair for other people, and are soon going to ruin it... Plus, with tribalwars, you have PLENTY of time! Though I admit, some people have limited time indeed, but its still a waste of money - Almost a scam

    EDIT: Everyone is entitled to their own oppinions, Im not saying anyone is wrong btw!
    I can send slightly over 1 per second with or without AM, however with AM they are all calculated to be exact.
    My username has no bearing on my posts, sadly. I really am quite egotistical.

    [2/12/2011 8:39:38 PM] Jon / Morthy: ah shit, now im rank 1

  11. #11

    Default

    Quote Originally Posted by A humble player View Post
    I can send slightly over 1 per second with or without AM, however with AM they are all calculated to be exact.
    So just make more effort? :P

  12. #12

    Default

    I think it is a great concept, and I'll tell you why, because the more people you have using farm assistant, the more you have multiple players hitting the same farms. This leads to an inefficiency caused by multiple players looting the same village. Why is this good? Because a player won't question the loot, they will just watch it go up, and log offline. It will create a complacency over players who use it, such that will make it more and more difficult to determine skilled players, and you'll find even more fake skillzors getting up in the ranks. It will dillute the skill base of the game such that players with any skill will find it even easier to get ahead taking them out one by one.

    The more and more you distance yourself from the act of farming, the less efficient you will be in it. If you don't scrutinize your farm yields, you'll never know how inefficient they are. For an example, at the casino everyone has systems in how they gamble, they write rules to govern how they do it, and then essentially stick to it. They have nothing to compare their system to, except their own system, so determining if it's working well or not, is just not possible.

    Farming in this game is a lot like that. I have known plenty of players to brag about farming, only to be confronted by much larger figures. Then you have those who rely on systems created by other people, and you hope they have it all right, but often they don't. Farming is very reactive, each attempt to farm is a risk, a gamble, how much do you risk? Do you worry about spiking? Every circumstance is different. For instance, I place villages into two catagories, farm, and build. For instance, if a village has high mines, it's a farm, bulldoze non-essential buildings. If a village is high in rax stable, bulldoze mines, noble. But, if you play by other peoples systems, you don't have a clue, you are a sheep, bah!

  13. #13
    overlord56's Avatar
    Join Date
    2008,December 9th
    Location
    Somewhere where the sun shins hmmhmm somewhere....
    Posts
    428

    Default

    I mean most people would just use a script anyway.

    Also it only target's barbs i paid for a month of it to check it out and i was not happy.
    Spoiler:

Posting Rules

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •